Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 100€
0
Back to top fa-angle-up icon
  /  Τρόποι αποστολής
ESPAESPA

Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας σας.

 

Για δέματα έως 5 kg:

  1. Αποστολή μέσω εταιρείας Courier (Γενική Ταχυδρομική)

Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερου των 5 κιλών.

Για προορισμούς εντός Σπάρτης, χερσαίους προορισμούς (εντός Ελλάδας), νησιωτικούς προορισμούς (εντός Ελλάδας) και περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές) το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα:

5,00€ για δέματα βάρους μέχρι 5 Kg

 

Για δέματα μεγαλύτερα από 5 kg:

  1. Αποστολή μέσω της εταιρείας μας με δικά μας μέσα (Εντός Σπάρτης)

Η παράδοση με δικά μας μέσα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και αφορά αποκλειστικά περιοχές εντός της Σπάρτης.

Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ έπιπλα, καθρέφτες, φωτιστικά ) που δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Το κόστος μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση είναι 5,00€ αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα.

  1. Αποστολή με εταιρεία γενικών μεταφορών – πρακτορείο (υπόλοιπη Ελλάδα)

Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ έπιπλα, καθρέφτες, φωτιστικά) που δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

α) Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς ξεκινάει από 5,00€ και διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος όπως επίσης και τον τελικό προορισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

β) Οι μεταφορικές εταιρείες κατά κανόνα παραδίδουν τα δέματα “επί πεζοδρομίου” και όχι μέσα στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση κατόπιν συνεννόησης και ενδεχομένως με επιπρόσθετη χρέωση με τη μεταφορική εταιρεία μπορεί να γίνει παράδοση στο χώρο που θα υποδείξετε.

γ) Σε περίπτωση που προτιμάτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πρακτορείο υπάρχει η δυνατότητα αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εκάστοτε μεταφορική.

  1. Παραλαβή από το χώρο του καταστήματος (Σπάρτη)

Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα, κατά την διαδικασία της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας μεταφορέα ή ταχυδρομική εταιρία από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς χρέωση μεταφορικών.(επιλογή “Παραλαβή από κατάστημα”).

Το τηλέφωνό μας είναι 2731024026 και βρισκόμαστε στην 

Σπάρτη, Βρασίδου 104 

Ταχ.Κώδικας: 23100 

Ν. Λακωνίας Πελλοπόνησος, Ελλάδα.

5. Αποστολές στο εξωτερικό δεν πραγματοποιούνται ακόμα.

 

 

0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα